Over ons

Over Drop & Sit

Een zitzak kopen doet u natuurlijk bij de online zitzakken specialist van Nederland: Dropensit.nl . Wij hebben een breed assortiment aan producten om uw interieur op te frissen. Prijs en kwaliteit zijn de speerpunten waar dropensit.nl zich op richt. Goede zitzakken tegen een juiste en scherpe prijs. De meegegeven adviesprijs van deze kwalitatieve zitzakken begint al vanaf €70.

Productie in Nederland en België

Drop en Sit zitzakken worden duurzaam geproduceerd in Nederland en België. Hierdoor staan onze zitzakken garant voor kwaliteit. Dit maakt onze zitzakken uniek ten opzichte van anderen.


Duurzame productie

Onze zitzakken zijn van de hoogste kwaliteit. Ze worden gemaakt van hoogwaardig nylon of textiel en de vulling bestaat uit gerecyclede polystyreen balletjes. Daarom dus goed voor het milieu. Onze zitzakken zitten niet alleen zo lekker, maar zijn ook hartstikke duurzaam!


 

Zitzakken in grote aantallen kopen?

Bij ons is het mogelijk om zitzakken in grote aantallen te kopen. Heeft u interesse om onze zitzakken in grote aantallen in te kopen/aan te bieden? Neem dan contact met ons op!

Contact
 

Buy now